Cykel Trek SLASH 8 GR-BK

Cykel Trek SLASH 8 GR-BK

1044332
Sista produkten i lager
41 999,00 kr
Inkl. moms

Slash 8 är en enduro-MTB som rullar snabbt på 29"-hjul och flyter fram på mjuk RockShox-dämpning. SRAMs senaste GX Eagle hanterar växlingen. En aluminiumram med ny teknik och tåliga aluminiumhjul träffar mitt i prick för allround-cyklister.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du behöver en stor cykel med stora hjul för att rulla över stora saker och göra stora hopp. Du kanske kommer att delta i några endurolopp, men mest av allt vill du kunna ta dig nedför utmanande nedförslut fortare än någon annan i kompiskretsen.

Inbyggd teknik

En aluminiumram som är byggd för tuff cykling, med gängat vevlager, dubbla diagonalrörsskydd, Knock Block 2.0, en RockShox Super Deluxe Ultimate-dämpare med 160 mm slaglängd för långa nedförsbackar och en RockShox Lyrik Select+-gaffel med 170 mm slaglängd. Dessutom en SRAM GX Eagle-drivlina med en extra lågväxlad kuggkrans med 52T, Code R 4-kolvsbromsar och kompletta Line Comp 30 TLR-hjul.

Slutord

Slash 8 ger dig konkurrenskraftiga enduroprestanda till ett konkurrenskraftigt pris genom smarta komponentval. Med aluminiumram, kraftig dämpning och en Eagle 1x12-drivlina presterar du lika bra på tävlingsbanan som på krävande skogsrundor.

Se den i action.

TK20_PDP_MY21_Slash_1760x990?$responsive-pjpg$&cache=on,on&wid=1920&hei=1080&fit=fit,1

Därför kommer du att gilla den.

  1. I det snyggt inbyggda förvaringsfacket kan du förvara verktyg och andra nödvändigheter
  2. Vi har lagt till ett extra skydd på diagonalröret för att skydda ramen bättre mot skador om du lastar cykeln på en pickup-truck.
  3. Den känner sig lika hemmastadd i race som i otämjd terräng - ja, Slash är en tävlingscykel, men den är också vansinnigt skoj på knotiga stigar
  4. Ny och borttagbar Knock Block har en större styrvinkel för att vajrar och slangar ska hållas skyddade utan att svängradien offras
  5. Bredare sadelrör, bredare dropper - 34,9 mm diameter - är starkare, hållbarare och går snabbare att flytta upp och ned
1 Produkt
2021-04-20
No reviews
Product added to compare.