Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L
Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L
Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L
Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L
Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L
Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L

Styrväska Geosmina Maki 22,5x12cm 2,5L

I lager
649,00 kr
Inkl. moms

MAKI-väskan från Geosmina är den perfekta lösningen för att transportera det nödvändigaste på dina road-, gravel- eller citycyklar. Med en kapacitet på 2,5 liter och tillverkad av slitstark 600D TPU Nylon, är väskan 100% vattentät och skyddar dina tillhörigheter tack vare högfrekvent svetsad konstruktion och vattentäta YKK-dragkedjor. Två praktiska, avtagbara Velcro-remmar, förstärkta med Hypalon, fäster väskan stadigt vid styret, medan ett elastiskt band ger extra stabilitet. Väskan har dessutom ett frontelastiskt band för snabb åtkomst samt två sidofickor i mesh som ger extra förvaringsutrymme för små föremål. Lätt, elegant och funktionell – MAKI är det perfekta valet för dig som vill resa lätt, utan att kompromissa med förvaring eller skydd.

 

Därför ska du välja MAKI-väskan från Geosmina:

  1. 100% vattentät – Tillverkad av 600D TPU Nylon med högfrekvent svetsade sömmar och vattentäta YKK-dragkedjor, skyddar MAKI dina tillhörigheter mot vatten och fukt.
  2. Hållbar och slitstark – Materialet är både slitstarkt och motståndskraftigt mot stänk, vilket gör väskan perfekt för alla väderförhållanden.
  3. Praktisk förvaring – Med en kapacitet på 2,5 liter, fram-elasisk snodd för snabb åtkomst och dubbla sidofickor i mesh får du smart och effektiv förvaring för både små och stora föremål.
  4. Säker och stabil montering – Två avtagbara Velcro-remmar, förstärkta med Hypalon, samt ett elastiskt band ger säker och stabil fästning på styret utan att väskan svänger.
  5. Lätt och elegant – Den är både lättviktig och stilren, vilket gör den idealisk för cykling i både stadsmiljö och på längre turer.

MAKI-väskan kombinerar funktionalitet, hållbarhet och stil för den ultimata cykelupplevelsen!

GEO11043
4 objekt

Geosmina – Den ultimata följeslagaren för cykeläventyr

Geosmina – Den ultimata följeslagaren för cykeläventyr

Geosmina är ett företag med rötterna i en liten stad nära Madrid, där passionen för bikepacking – en form av äventyrscykling där lättvikt och smidighet står i fokus – tog form. Företaget har specialiserat sig på att skapa produkter som gör det möjligt att resa snabbt, säkert och stabilt, även på de mest utmanande terränger och i alla väder.

Design, funktion och hållbarhet – tre ledord för Geosmina

Varje produkt i Geosminas sortiment är designad för att förenkla och förbättra cykeläventyren. Från den ergonomiska utformningen, som säkerställer jämn viktfördelning, till den slitstarka konstruktionen, finns det ingen kompromiss mellan funktionalitet och stil. Geosmina vet att det viktigaste för äventyraren är att kunna fokusera på upplevelsen, och därför har de skapat produkter som håller dina tillhörigheter säkra och torra, oavsett väder eller terräng.

Med design, funktionalitet och hållbarhet i fokus ger Geosmina cyklister möjligheten att njuta av varje del av sitt äventyr. Med dessa produkter kan cyklister helt fokusera på styrningen och landskapet runt omkring, med vetskap om att deras tillhörigheter är säkert packade och optimalt fördelade på cykeln.

Geosmina hos Cykelmagneten

Vi på Cykelmagneten är stolta över att kunna erbjuda Geosminas produkter och ser fram emot att hjälpa våra kunder att hitta de perfekta tillbehören för deras äventyr. Genom att erbjuda detta premiumvarumärke ger vi cyklister möjligheten att uppleva bikepacking på ett helt nytt sätt – med produkter som är anpassade för både de mest extrema och de mest avslappnade turerna.


Mer Om Geosmina

Grundande och utveckling (2015–2020)

År 2015 tog Geosmina sina första steg. Grundarna, som själva var hängivna cyklister och äventyrsentusiaster, insåg behovet av cykelkomponenter som var både robusta och lätta. Under de första åren fokuserade företaget på forskning och utveckling av material, med målet att skapa produkter som kunde motstå de tuffaste förhållandena – från regn och lera till starkt solsken.

Från början var målet tydligt: att erbjuda högkvalitativa bikepacking-lösningar som är enkla att använda, inte kräver extra tillbehör och som passar nästan alla typer av cyklar. Med fokus på innovation och detaljer lanserade Geosmina sin första produktlinje av väskor och cykeltillbehör som snabbt blev populära bland bikepacking-entusiaster.

Expansionsfas och etablering (2020–2024)

Under de följande åren, mellan 2020 och 2024, expanderade Geosmina sin produktlinje och sitt marknadsnätverk. De började tillverka ännu mer specialiserade produkter, med ett ökat fokus på ergonomi, hållbarhet och funktionalitet. Varje väska och komponent testades noggrant för att säkerställa optimal viktfördelning och hantering, vilket ledde till att cyklister kunde ta sig an både långa vägresor och utmanande bergsstigar utan att kompromissa med säkerhet eller komfort.

Geosmina gjorde sig ett namn genom att designa väskor och tillbehör som inte bara tål tuffa förhållanden utan också är kompatibla med de flesta cyklar på marknaden, utan behov av extra utrustning eller monteringstillbehör. Dessutom är alla produkter tillverkade av ultralätta material som är motståndskraftiga mot både vatten och UV-strålning, vilket gör dem till perfekta följeslagare på långa resor genom varierande landskap.


Geosminas vision och mission

Att ge sig ut på äventyr innebär att utmana sig själv och övervinna hinder. Geosmina drivs av en stark övertygelse om att varje resa, varje kilometer och varje stigning hjälper oss att lära känna oss själva bättre. Företagets mål är att förse cyklister med den bästa möjliga utrustningen för att de ska kunna fokusera på resan, landskapet och upplevelsen – inte på att oroa sig för sina tillhörigheter.

Geosminas produkter är resultatet av åratal av forskning, utveckling och testning i de mest krävande miljöerna. Varje väska, varje detalj, är noggrant utformad för att vara din bästa följeslagare på vägen, oavsett om du cyklar genom regn, solsken eller snö.

Cykelmagneten är glada över att kunna erbjuda Geosminas sortiment till våra kunder. Vi vet att det är viktigt att ha tillförlitliga och slitstarka produkter när man ger sig ut på äventyr, och vi är säkra på att Geosmina kommer att bli din trogna följeslagare på vägen mot nya upplevelser och minnen.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.