• REA!
  • −20%
Hjälm Lazer Phoenix+ Mips Svart

Hjälm Lazer Phoenix+ Mips Svart

I lager
1 039,20 kr 1 299,00 kr -20%
Inkl. moms

Välventilerande downhillhjälm. Fullfacehjälm för downhillcyklister som kräver suveränt skydd. Med tight passform och bra ventilation får du överlägsen komfort och kan hålla fullt fokus på cyklingen.

Storlek

 

Phoenix+ är en ren downhillhjälm konstruerad och tillverkad för dom snabbaste och mest tekniska nedfarterna. Skyddar både huvud och ansikte från grenar, samtidigt som du får överlägset skydd vid en krasch. Kompatibel med nackskydd. Ventilationspanel i fram och formad vaddering minimerar eventuellt obehag som kan orsakas av tryck, skav eller överhettning vilket ger en suverän upplevelse. Morphosystemet ger en tight och säker passform som får hjälmen att sitta stadigt så att du kan hålla fullt fokus framåt. Stor öppning i fram maximerar synfältet, tar bort döda vinklar och ger tydlig sikt på omgivningarna och den justerbara skärmen gör att du slipper få solen i ögonen.

Funktionalitet

- Komplett skydd. Ytterskal i glasfiberkomposit och interiör av högkvalitativt skummaterial ger dig ett skydd som effektivt sprider kollisionskraften vid en eventuell krasch.

- Skön och ventilerande. Ventilationspanel i fram och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.

- Perfekt passform. Morphosystemet ger en tight passform som gör att hjälmen sitter stadigt på huvudet så att du kan hålla fullt fokus på stigen framför dig. Du kan justera tjockleken på kuddarna och även placeringen på dom för att få hjälmen att passa just dig.

- Slipp solen i ögonen. En justerbar skärm skyddar dina ögon mot bländande solstrålar vilket gör att du kan köra säkrare.
Panoramasikt. Den stora öppningen i fram maximerar synfältet så att du får tydlig sikt på stigen framför dig.

BLC2167881906
1 objekt
5420078819079
Läs mer

År 1919 vann Henri Van Lerberghe Flandern Runt, cyklade solo från start till mål. Innan han nådde mållinjen på velodromen i Gent, stannade han till för att dricka några öl. När han passerat mållinjen uppmanade han publiken att åka hem, eftersom han redan låg en halv dag före huvudklungan. Samma år grundades Lazer, och precis som Henri ligger företaget före klungan. Företaget är branschledande inom design, innovation, säkerhet och teknik. När man började tillverka hjälmar för nästan 100 år sedan var världen annorlunda. Då var det läderkepsar och stålcyklar som korsade kullerstensgatorna i Belgien. Skillnaden mot dagens lätta, justerbara, välventilerade och snygga hjälmar är enorm. 

Sedan dess är uppgiften och syftet att skapa nutidens mest sofistikerade produkter. Produkter som är resultatet av nästan ett sekel av erfarenhet, passion och engagemang. Ambitionen är att alltid efter att skapa den perfekta kombinationen av design, komfort, säkerhet och teknik. Alla produkter designas i Belgien och säljs i över 50 länder. Men man har aldrig glömt sina rötter. Man använder fortfarande sina produkter på samma kullerstensgator, och precis som förr strävar man efter att förbättra och skapa det man själva vill använda. För Lazer är passion, prestanda och cykelglädje.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.