Cykel Trek DOMANE SL 5 Satin Trek...

Cykel Trek DOMANE SL 5 Satin Trek Black 2022

Kontakta butiken för aktuell levernetid!
36 099,00 kr
Inkl. moms

Domane SL 5 kännetecknas av följsam cykling, fart och mångsidighet. Lättviktsramen i OCLV Carbon har IsoSpeed både fram och bak för att absorbera vägens ojämnheter och minska din trötthet så att du klarar av längre äventyr. Den har en tillförlitlig Shimano 105-drivlina, vädersäkra skivbromsar och ett lättåtkomligt inbyggt förvaringsutrymme där du kan stoppa in det viktigaste för turen.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha en mångsidig, kapabel cykel i kolfiber som är så superföljsam att cykla på att du utan problem kan vika av från de gamla upptrampade stigarna. Den är ett utmärkt val om du ser framför dig att du kommer att cykla där breda däck och skivbromsar gör stor skillnad.

Inbyggd teknik

Ram i 500 Series OCLV Carbon med vägutslätande IsoSpeed fram och bak, kraftfulla Flat Mount-skrivbromsar, en komplett 2x11 Shimano 105-komponentgrupp och TLR-hjul med breda 700x32-däck. Invändigt förvaringsutrymme och kablage bidrar till cykelns kapacitet och eleganta utseende.

Slutord

Kolfiber, komfort, kapacitet. Domane SL 5 är byggd för långa cykelturer med kolfiberram, stabil Endurance-geometri och vägutslätande IsoSpeed fram och bak. Du får också en extra fördel i form av en högklassig Shimano 105-drivlina och kraftfulla skivbromsar som ger plats för bredare däck.

Web_CITY_16x9_Marquee_DomaneSLR_Disc?$responsive-pjpg$&cache=on,on&wid=1920&hei=1080&fit=fit,1

Därför kommer du att gilla den.

  1. Den här cykeln kan man verkligen kalla både supermångsidig och superbekväm, och den passar lika bra på tävlingsbanorna som på cykelklubbens träningsrundor eller de långa dagarna på landsvägen
  2. Vägutslätande IsoSpeed absorberar tröttande stötar från vägen så att du cyklar snabbare, mjukare och bekvämare
  3. I det snyggt inbyggda förvaringsfacket kan du förvara verktyg och andra nödvändigheter
  4. Den stabila Endurance-geometrin är bekväm på långdistans, men det här är ändå en snabb tävlingscykel
5262859
2021-08-25
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.