• Ny
Flaskställ Elite Cannibal XC

Flaskställ Elite Cannibal XC

I lager
199,00 kr
Inkl. moms

Elite Cannibal XC Bio-baserad Flaskhållare - Hållbarhet och Innovation för Cykelentusiaster

Färg

 

Elite Cannibal XC Bio-baserad Flaskhållare - Hållbar och Innovativ

Produktbeskrivning:

Elites senaste tillskott till sortimentet är Cannibal XC-flaskhållaren, tillverkad av bioplast från ricinbönor.

Funktioner:

  • Hållbar Tillverkning: Vår målsättning är att utveckla en produktionsmodell för flaskhållare som prioriterar hållbarhet genom att använda förnybara källor. Cannibal XC-flaskhållaren, tillverkad av biobaserade material, använder huvudsakligen en hållbar polymer från ricinbönor istället för industriella fossila bränslen. Denna innovativa metod minskar vårt beroende av fossila resurser samtidigt som vi behåller samma nivå av stöthållfasthet.
  • Fiberglasförstärkning: Hållaren är förstärkt med fiberglas för ökad hållbarhet och wraps helt runt flaskan för säkerhet.
  • Flexibel Anpassning: Elastomer-sektionen gör att hållaren automatiskt kan justeras för olika flaskformer, vilket ger en säker och flexibel passform.

Sammanfattning: Elite Cannibal XC Bio-baserad flaskhållare är en hållbar och innovativ lösning för cyklister som vill minska sitt miljöavtryck utan att kompromissa på prestanda. Genom att använda bioplast från ricinbönor och fiberglasförstärkning erbjuder denna hållare både hållbarhet och flexibilitet. Perfekt för alla flaskor och alla cykelentusiaster som värdesätter miljövänliga produkter.

EL0175021
12 objekt
8020775043868
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.