Cykel BATAVUS TORINO E-GO+
Cykel BATAVUS TORINO E-GO+
Cykel BATAVUS TORINO E-GO+
Cykel BATAVUS TORINO E-GO+
Cykel BATAVUS TORINO E-GO+
Cykel BATAVUS TORINO E-GO+

Cykel BATAVUS TORINO E-GO+

I lager!
20 999,00 kr
Inkl. moms

Den lätthanterliga Batavus Torino E-go är en pålitlig elcykel för cyklister som uppskattar hög komfort, pålitlig funktion och modern Holländsk design. En välbyggd och elegant brukscykel med föredömligt lågt insteg som ser till att du dagligen kan tillryggalägga långa distanser utan att bli trött, andfådd eller sliten. 

Storlek

 

Torino elcykel från Batavus har vunnit många “bäst-i-test” och är Sveriges mest sålda elcykel i sin klass. Bäst-i-testet ovan är från fjolårets modell och har nu blivit ännu bättre. När du köper en Batavuscykel kan du vara säker att du får en cykel med kvalité och försäljningssiffrorna på Torino E-Go+ försäkrar att det är en cykel som har det mesta. Denna modell är en uppgraderad version av föregångaren. Det är en klassisk elcykel som har många praktiska funktioner som många gillar. Du kan till exempel “snabblåsa” styret om du ska lägga packning i korgen så inte styret åker åt sidan. Torino har många små praktiska detaljer som gör ditt liv enklare och att få denna kvalité till detta pris som dessutom är stilren gör Torino till en testvinnare med hela 3 års garanti (vid registrering). Cykeln har ett omslutande kedjeskydd vilket minskar smutsen på framförallt klänningar. Kedjeskyddet gör även att kedjan också håller sig i bättre skick och du behöver inte lämna in den på service lika ofta. Gashandtaget är utrustad med stegvis hastighetskontroll och navigeringsknappar, dessa är kopplade till cykelns huvuddisplay. Man måste hålla tramporna i en liten rörelse för att gasen ska fungera. Perfekt en varm sommardag att låta motorn jobba så man själv kan svalka sig i vinden.

Torinos batteri är kraftfullt och du kan ta dig upp till 7 mil med denna modell men är såklart beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Det finns fem olika lägen av hur mycket elassistans som man vill ha. Motorn sitter i framhjulet och på denna modell går att “fuska” sig fram så man inte behöver ge så mycket kraft själv men ändå få assistans. Batteriet är placerat baktill och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 6 h till full kapacitet. Batavus bästsäljare har Shimano fotbroms och levereras med en stabil cykelkorg, stänkskydd, belysning och ramlås som standardutrustning. Deras cyklar växer i popularitet och att kombinera kvalité, erfarenhet med modern teknik ger oss det Batavus kallar för E-Go®.

Batavus elcyklar – prisgaranti

Batavus och dess ägare tillverkar och säljer flest elcyklar i världen. Batavus är ett premiummärke med väldigt hög kvalité och många smarta praktiska lösningar på sina cyklar. Batavus har hela 3 års garanti på sina cyklar om man registrerar sin cykel på Batavus.se och gör man inte det så har Batavus 2 års garanti på hela cykeln. De är kända för att ha en mjuk assistans av sina elcyklar. Batavus cyklar tillverkas i Holland, där all utveckling och kvalitetskontroll också sker.

BE101234
2 objekt
Läs mer

Att välja en Batavus elcykel ger dig många fördelar, vilket du kommer att upptäcka så fort du börjar trampa. Vi vill betona tre särskilda fördelar som vi anser är exceptionellt bra: Elcykeln är skonsam mot miljön, snäll mot plånboken och tar dig snabbt från dörr till dörr utan att du behöver svettas.

  1. En gärning för miljön: Att cykla är miljövänligt. Genom att välja cykeln minskar du drastiskt utsläpp av koldioxid och bidrar på så vis till bättre miljö
  2. Bra för ekonomin: Att välja en elcykel från Batavus är ekonomiskt fördelaktigt jämfört med att köra bil eller använda kollektivtrafik. Detta utan att kompromissa med komforten.
  3. Du sparar tid: Med elcykel tar du dig snabbt och smidigt framåt. Du slipper vänta på bussen eller fastna i bilköer. Det ger dig mer frihet och tid för andra aktiviteter.

Sammanfattningsvis, genom att välja en Batavus elcykel får du inte bara en effektiv transportlösning, utan också en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig alternativ som sparar tid och ger dig en behaglig upplevelse.

Exempel på elcyklar från Batavus:

  • Batavus Torino E-Go LX®: Pålitlig och prisvärd med en kraftfull framhjulsmotor och praktiska funktioner. Den erbjuder 5 assistanslägen, fjädrande framgaffel och sadelstolpe för ökad komfort, samt Walk Assist för enklare hantering. Med Batavus E-motion teknologi och ett 400 Wh batteri är den perfekt för daglig pendling och andra äventyr. Cykeln har en praktisk ram med lågt insteg, 7 växlar, fotbroms och hydraulisk skivbroms för säkra bromsningar. Torino E-Go LX är en bekväm och användarvänlig cykel för alla cyklister.
  • Batavus Verona E-go®: Klassisk elcykel som är perfekt för stadsmiljön. Med sitt låga insteg är den lätt att hoppa av och på, vilket gör den idealisk för att utföra ärenden. Cykeln har en framhjulsmotor och batteriet på 400 Wh är placerat baktill. Verona kommer med ramlås, belysning och fotbroms som standardfunktioner. Dessutom har den walk assist och erbjuder 5 olika assistansnivåer för ökad komfort och användarvänlighet.
  • Batavus Altura E-go®: En exklusiv och påkostad cykel, utrustad med pålitliga Bosch Active Line-motorn och ett kraftfullt 400 Wh Powertube-batteri, vilket ger imponerande bra räckvidd och långvarig prestanda. 7-växlad Shimano Nexus-drivlina ger smidiga växlingar och enkel hantering. Dessutom fotbroms samt skivbroms fram, vilket ger pålitlig och effektiv bromsning i alla väderförhållanden. Boschmotorn är känd för sin tysta och mjuka drift, vilket ger en behaglig cykelupplevelse utan störande ljud. Denna cykel är en perfekt kombination av stil, komfort och prestanda för den kräsna cyklisten.

Oavsett vilken modell du väljer kan du lita på att Batavus levererar pålitliga, bekväma och högpresterande elcyklar som är designade för att möta dagens krav på urban mobilitet. 

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.