Cykel Crescent ELINA, 7-VXL

Cykel Crescent ELINA, 7-VXL

I lager!
21 995,00 kr
Inkl. moms

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. 

Storlek
Färg

 
Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Koppla Light-konceptet innebär att du kan registrera dina cykelturer och få motiverande statistk i appen. Här hittar du även batteristatus och får påminnelser när det är dags för service. Din Crescent-specialist kan justera cykelns elsystem för att matcha din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.
Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

KOPPLA LIGHT

Koppla smart cykelteknologi innebär ökad trygghet och säkerhet för dig och din cykel. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att du kopplar upp din cykel med bluetooth. Detta är en version med begränsad funktionalitet jämfört med Koppla Connect. Med Crescent Koppla appen i mobilen kan du bland annat spåra din cykeltur med hjälp av din mobils gps, synkronisera din data med appar i mobilen, se batteristatus, och få servicenotiser i mobilen. I Koppla konceptet ingår att ditt batteri blir stöldskyddat och cykeln anpassas efter din körstil.
Läs mer om Koppla Light

MADE IN VARBERG

MADE IN VARBERG

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

YXC9375163
2 objekt
7332982034135
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.