• REA!
  • -9 548,00 kr
Cykel Trek Rail 5 Deore, Gen 3
Cykel Trek Rail 5 Deore, Gen 3
Cykel Trek Rail 5 Deore, Gen 3

Cykel Trek Rail 5 Deore, Gen 3

I lager
58 651,00 kr 68 199,00 kr -9 548,00 kr
Inkl. moms

Rail 5 625 är en el-mountainbike som är skapad för att ta de riktigt stora hoppen.. Den har samma förstklassiga terrängtekniker som våra stigcyklar utan elassistans – plus det kraftfulla drivsystemet från Bosch som i princip är som att ha en privat lift.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha en el-mountainbike som är lika duktig på att rasa runt på stigarna som dess motsvarighet utan elassistans. Du vill ha ett kraftfullt drivsystem från Bosch som hjälper till i klättringarna så att du kan kasta dig utför gång efter gång.

Inbyggd teknik

En stadig aluminiumram med 150 mm slaglängd bak och ett löstagbart inbyggt batteri på 625 Wh, en 160 mm RockShox 35 Gold RL-gaffel som optimerats för el-MTB, det senaste från Bosch med det smarta systemet Performance Line CX som klarar upp till 25 km/h, inklusive den nya Bluetooth® LED-kontrollen för enkel anslutning och allt-i-ett-navigering samt aktivitetsspårning via appen eBike Flow. Dessutom en 1x12-drivlina med stort växelområde så att du alltid kan hitta den idealiska kadensen för motorn, en droppersadelstolpe, kraftfulla skivbromsar med 4 kolvar som kommer väl till pass när du rasar utför, samt 29-tumshjul med lättstyrda men ändå greppsäkra 2,6-tumsdäck.

Slutord

Rail 5 625 är vår mest prisvärda el-mountainbike med lång slaglängd. Den har samma kapacitet som våra vanliga stigcyklar med lång slaglängd. Skillnaden är bara att den se till att du kommer upp på toppen igen på ett litet kick. Dessutom innebär ett större batteri mer tid i spåret.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Boschs nya smarta system ger dig samma kraft och respons med en ny Bluetooth-ansluten LED-kontroll, och appen eBike Flow ger dig ännu större anpassningsmöjligheter inom fingeravstånd
  2. Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv integrerad design och är mycket användarvänligt. Batteriet skyddas helt av ramen, det är enkelt att ta loss utan verktyg och du får till och med plats med ett flaskställ
  3. Kontrollen har en assistansfunktion för att leda cykeln och ett intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
  4. Den har samma stryktåliga ramtekniker som Slash, t.ex. justerbar Mino Link-geometri, Straight Shot-diagonalrör för extra styvhet och ABP (Active Braking Pivot)
  5. Det större batteriet innebär mer äventyr mellan laddningarna
  6. Det större batteriet innebär mer äventyr mellan laddningarna
5277856
1 Produkt
601842777435
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.