Cykel Trek Madone SLR 6 Gen 7, Deep...

Cykel Trek Madone SLR 6 Gen 7, Deep Smoke

I lager
99 999,00 kr
Inkl. moms

Madone SLR 6 är en tävlingsmaskin som tar seriöst på hastighet och det märker du direkt när du kommer ut på vägen. Basen är en kolfiberram i 800 Series OCLV Carbon med exklusiv IsoFlow-teknik. Det ger aerodynamik, låg vikt och komfort. Toppa sedan detta med riktiga slitvargskomponenter som Shimanos trådlösa, elektroniska 105 Di2 med 12 växlar. Den är som gjord för tävlingsdagar och växlar problemfritt även när det går hett till. Dessutom är det här en cykel som har uppgraderingar där det betyder mest, t.ex. kolfiberhjul med djup fälg som ytterligare förbättrar aerodynamiken.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du tar seriöst på hastighet och du vill ha komponenter som klarar tempot. Du nöjer dig inte med mindre än en överlägset aerodynamisk racerram med IsoFlow-komfort och uppgradering av de komponenter som betyder mest, t.ex. kolfiberhjul. Du vill ha en smidig växling och det är något som den trådlösa elektroniska komponentgruppen Shimano 105 Di2 verkligen levererar.

Inbyggd teknik

En lätt ram i kolfibermaterialet 800 Series OCLV Carbon med aerodynamiska Kammtail-rörformer, en aerodynamisk och vägutjämnande IsoFlow-teknik samt dolt kablage. En trådlös elektronisk 105 Di2-drivlina från Shimano och hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Bontrager Aeolus Pro 51 TLR-hjul i kolfiber samt en integrerad styre/styrstam-kombination i OCLV Carbon.

Slutord

Madone SLR 6 har en vansinnigt snabb racerram och en tävlingsfokuserad IsoFlow-teknik. Det ger en följsam cykel med imponerande aerodynamik.

Se den i action.

Se video

Därför kommer du att gilla den.

  1. Madone SLR Gen 7 är den senaste i raden av våra supercyklar. Den lyfter aerodynamiska tävlingscyklar till en ny nivå med den banbrytande IsoFlow-tekniken som minskar vikten och absorberar vibrationer, nästa generations aerodynamiska rörformer och en styre/styrstam-kombo med vinklad design som minskar luftmotståndet som cockpit och cyklist ger
  2. I IsoFlow-tekniken flexar sadelmasten för att ge en bekvämare cykel, bättre aerodynamik och lägre vikt
  3. Shimanos elektroniska 105 Di2-komponentgrupp är stryktålig och bjuder på trådlös och exakt växling under alla förhållanden
  4. 800 Series OCLV Carbon är otroligt lätt och minutiöst tillverkat för prestanda på nästa nivå
  5. En ergonomisk och aerodynamisk cockpit bjuder på en snabbare, bekvämare och kraftfullare åkställning
5282446
1 Produkt
601842815038
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.