Dubbdäck Suomi Tyres W106 106 dubbar 28X1 3/8 |  37-622 |

Dubbdäck Suomi Tyres W106 106 dubbar 37-622 - 28X1 3/8,

Tas från leverantörs lager - Kontakta butiken för aktuell leveranstid
629,00 kr
Inkl. moms

Det klassiskt dubbdäcket från finska Suomi Tyres 

Suomi Tyres dubbdäck har vinterspecifik mjukare gummiblandning (durometer 58A) och 106 stycken tåliga ståldubbar med hårdmetallkärna monterade för hand i Finland. Det här vinterdäcket ger bra grepp på snö och is. Alla dubbdäck från Suomi Tyres är gjorda av "rena gummiblandningar". Skadliga oljor har ersatts med miljövänliga lågaromatiska oljor.

 

Gummiblandning är en stor del av produktionskostnaden, vilket är anledningen till varför miljövänliga däck är lite dyrare - men det är en mycket god sak att använda rena och miljövänliga gummiblandningar.

Tips för att det handmonterade ståldubbarna inte skall lossna behöver vinterdäck en inkörningsperiod på asfalt, tillverkaren rekommenderar minst 40 km. Undvik häftiga accelerationer eller kraftiga  tvär bromsningar under denna period. Under tiden du kör in däcket eller om cyklar på isfritt väglag skall du pumpa däcket till maximalt tryck så får du lägre rullmotstånd och minskat smatter från däcken.

För att få bästa möjliga fäste på blankis och hårdpackad snö skall du vinterdäck på både fram och bakhjulet som är pumpade med minimum rekommenderat lufttryck.

NO203281
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.