Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl
Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl
Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl
Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl
Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl
Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl

Cykel Crescent Ran 24" 3-vxl

Kontakta butiken, tel: 0346-81610
5 995,00 kr
Inkl. moms

En perfekt cykelkompis för lek eller till skolan. Treväxlade 24" juniorcykeln Ran finns i flera färgkombinationer med spännande grafik. 

Färg

 
En perfekt cykelkompis för lek eller till skolan. Treväxlade 24" juniorcykeln Ran finns i flera färgkombinationer med spännande grafik. Fantasifulla varelser från hav eller badgemönster pryder sadel och aluminiumram. Cykelns fälgar matchar på ett effektfullt sätt , liksom de REACH-godkända handtagen och skapar tillsammans en snygg helhet för den medvetne unge cyklisten. Som alltid har vi haft kvalitet och säkerhet i fokus när vi tagit fram denna cykel; fotbroms bak och v-broms fram och reflexsidor på däcken. Komponenter och material har valts med hänsyn till svenskt klimat. Med pakethållare, stöd, lås och belysning är Ran en komplett cykel som tål att trampas på länge innan det är dags att ta steget till en vuxencykel. Passar för juniorer från 130 - 150 cm.

puff_hogstakvalitet

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

KORTFAKTA

STORLEKAR: 38 CM
RAMTYP: Junior
RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 3
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 3 Vridreglage
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 36T 152 mm
STYRSTAM: Aluminium
SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2mm
YKC4733801
5706690165474
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.