Hjälm SMITH EXPRESS MIPS Black/Mt Cement

Hjälm SMITH EXPRESS MIPS Black/Mt Cement

I lager
1 099,00 kr
Inkl. moms

SMITH EXPRESS MIPS

Smith Express MIPS® cykelhjälm är allt-i-ett när det gäller komfort, elegans och säkerhet. Allt från livliga stadsgator i rusningstrafik till kortare turer till affären eller polaren.

Storlek

 

Det avancerade MIPS® säkerhetssystemet  och en ren, minimalistisk design gör att du kan åka vart som helst med stil och trygghet. Vart som helst som en resa på två hjul kan ta dig. Få den perfekta passformen med en enkel vridning på ratten i nacken och tryck fast det avtagbara visiret om solens strålar skiner i dina ögon.

Reflekterande remmar ger dig extra synlighet när som helst på dygnet, och som en extra säkerhets-boost finns en röd lampa bak i hjälmen som gör att du syns mycket bra i mörker. Med några enkla knapp-tryck växlar lampan mellan fast och blinkande rött sken.

Oavsett om du bara skall cykla till livsmedelsbutiken, på lördagsutflykt till släkten eller den dagliga pendlingen till jobbet, så är Smith Express en optimal hjälm med modern design och en ren, minimalistisk stil du vill ha på dig. 13 fasta ventiler fixar luftflödet när du cruisar fram så att du kommer fräsch till din destination. Finjustera passformen med en snabb vridning på ratten i nacken. 

 

  • Lightweight in-mold construction
  • MIPS® system available in all colors
  • CPSC and CE EN 1078 certified
  • 3 sizes available
  • Adjustable dial fit system
  • 13 fixed vents for consistent airflow
  • Lightweight, low-bulk single layer webbing with reflective details
  • Removable fabric visor
  • Integrated rear vent light
  • Ultimate eyewear integration

 

Storlekar:

S (51-55 cm)

M (55-59 cm)

L (59-62 cm)

E007493JX5559
2 objekt
716736404202
Mer Om Smith

 .

Från sina tidiga dagar som en pionjär inom skid- och snowboardutrustning har Smith utvecklat avancerade cykelhjälmar som kombinerar säkerhet, komfort och stil för att möta behoven hos olika typer av cyklister.

 

Med banbrytande teknik och design är man en ledande aktör i branschen. Hjälmarna erbjuder en perfekt balans mellan skydd och komfort, med avancerade funktioner som justerbara passformssystem och integrerad ventilation för att hålla cyklisten sval och bekväm. Aerocore-teknologin med Koroyd ger stötdämpning och ventilation,en perfekt balans mellan skydd och komfort.

 

Genom att kombinera avancerad teknik med stilren design har Smith skapat en rad hjälmar som passar alla typer av cyklister. Med fokus på kvalitet, säkerhet, prestanda och innovation fortsätter företaget att vara ett ledande varumärke inom cykelhjälmar och ett val för cyklister över hela världen.

 .

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.