• REA!
  • -1 500,00 kr
Cykel Cannondale Trail 8, Sage grey

Cykel Cannondale Trail 8, Sage grey

I lager!
6 499,00 kr 7 999,00 kr -1 500,00 kr
Inkl. moms

Cannondale Trail 8

En mountainbike byggd för att öka dina färdigheter och öka din passion för MTB-cykling. Designad för stigcykling och redo för allt.

Storlek

 

Cannondale Trail 8 Women´s  — Rolig mountainbike för tjejer

Cannondale Trail Womens 8 är en prisvärd cykel som erbjuder mycket prestanda för pengarna. Med en ram byggd på Cannondales SmartForm C3 aluminium är den lätt, lekfull och hållbar. Dess moderna geometri och flexzoner i baktriangeln gör den välfungerande och lättmanövrerad även i tuff terräng.

Trail 8 Women's har specifika anpassningar för kvinnliga cyklister, inklusive en lägre ram och en sadel utformad för ökad komfort. Den finns i storlekar XS och S med 27.5" hjul, medan de större storlekarna har 29" hjul.

Cykeln är utrustad med en Suntour XCE 29 100mm dämpargaffel för en bekväm körning även på ojämnt underlag. Den har också slitstarka hydrauliska skivbromsar och välutvecklade komponenter från ledande tillverkare som Schwalbe och Shimano.

Med Cannondale Trail Womens 8 får du en modern cykel med fina komponenter till ett bra pris, tillverkad av en av världens ledande cykeltillverkare.

C26651F10SM
2 objekt
884603831557
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.