• REA!
  • -3 000,00 kr
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black
Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black

Cykel Cannondale Adventure Neo 3 EQ, Jet Black

Finns med andra alternativ!
31 999,00 kr 34 999,00 kr -3 000,00 kr
Inkl. moms

Adventure Neo 3.1 EQ är en elcykel för vardagsäventyr. Med hög komfort och en exklusiv finnish på designen så känns denna elcykel som något utöver det vanliga. Den stilrena ramen har ett lågt insteg vilket gör att du lätt och enkelt kan kliva på och av elcykeln. Inte nog med det så har Cannondale även skämt bort dig med en dropperpost. Med ett enkelt knapptryck så sjunker din sadel ner så du enkelt kan kliva av. För att höja sadeln igen behöver du bara lätta på rumpan och trycka på knappen igen. Batteriet sitter snyggt infällt inne i ramröret och ger cykeln en bra balans med låg tyngdpunkt.

Storlek

 

Cannondale Adventure Neo 3 EQ — Elcykel med låg ram och mittmotor

Cannondale Adventure Neo 3 EQ är en mycket prisvärd elcykel med bra komfort. Cykeln är utrustad med den kraftfulla och fantastiskt följsamma Bosch-motorn, som gör att långa distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Växlar och bromsar är rejäla med god tålighet, och sittställningen är upprätt och avslappnad.

Lågt insteg för både dam och herr

Cannondale Adventure Neo har en lätt aluminiumram som ger cykeln låg vikt. Ramen har ett lågt insteg, så att den är lätt att komma av och på oavsett klädsel eller stela leder. Sadeln är lite bredare och välformad, för att du ska sitta bekvämt även vid längre cykelturer som det gärna blir när du har hjälp av elassistansen. Cykeln passar precis lika bra till herrar som till damer.

Fjädrande dropper post på Adventure Neo 3 EQ

Cannondale Adventure Neo 3 EQ har en sadelstolpe med inbyggd fjädring. Detta gör att du sitter bekvämare på sadeln även när underlaget är ojämnt, eftersom stötar och vibrationer absorberas och jämnas ut av sadelstolpen.

Sadelstolpen även av typen dropper post, som gör att du kan höja och sänka den i farten medan du cyklar genom att trycka på en knapp på styret. På så sätt Kan du enkelt sänka sadelstolpen när du stannar vid exempelvis ett stoppljus för att kunna sitta kvar på sadeln och vila med fötterna i marken. Du kan även enkelt reglera höjden på sadeln för att den ska passa dig och din eventuella familjemedlem om det finns någon mer än du som använder cykeln.

Batteriet räcker upp till 12 mil på elcykeln Cannondale Adventure Neo 3 EQ

Cannondale Adventure Neo 3 EQ har en Bosch Active Line Plus motor på 250 watt som ger stark kraft för att ta dig enkelt upp även för branta backar. Motorn är energisnål och drivs av ett batteri på 400Wh, vilket ger en räckvidd på upp till hela 12 mil i ecoläge, naturligtvis beroende på underlag, cyklistens vikt, däcktryck och terräng.

Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn genom att välja effektläge på displayen på styret. Sen ger cykeln mer kraft ju mer du tar i bed benen, och när du slutar trampa slutar cykeln automatiskt att driva. På displayen ser du även assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka, tid med mer.

C68321U20LG
0 Produkt
884603940440
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.