Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite
Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite
Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite
Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite
Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite
Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite

Däck Bontrager E6 Hard-Case Lite

I lager
429,00 kr
Inkl. moms

Bontrager E6 Hard-Case Lite elcykeldäck är ett pålitligt och lättrullande däck som är särskilt utvecklat för elcyklar och godkänt för hastigheter upp till 50 km/h. Med sitt slitstarka mönster och Hard-Case Lite-punkteringsskydd är detta däck perfekt för stadsmiljö och asfalt, och det ger ett optimalt grepp för en säker och bekväm cykling. Däcket är utformat för att klara de högre påfrestningarna och hastigheterna som elcyklar ofta medför, vilket gör det till ett hållbart val för både dagligt pendlande och längre turer. Med reflexer på däcksidorna ökar synligheten i trafiken, vilket ger extra trygghet. Hard-Case Lite-skyddet, med en 1 mm kevlarrem, erbjuder även hög komfort och lång hållbarhet.

Längd

 

Bontrager E6 Hard-Case Lite Elcykeldäck

Bontrager E6 Hard-Case Lite är ett elcykelspecifikt däck som kombinerar lättrullande prestanda, säkerhet och hållbarhet. Detta däck är godkänt för elcyklar i hastigheter upp till 50 km/h och är perfekt för stadsmiljö och asfalt. Med sitt lättrullande mönster ger det både ett bra grepp och smidig åkning. Hard-Case Lite-punkteringsskydd med en 1 mm kevlarrem ger högre motståndskraft mot punkteringar och är optimerat för elcyklars högre hastigheter. Dessutom ökar reflexerna på däcksidorna din synlighet i trafiken, vilket gör cyklingen säkrare.

Produktfördelar:

  • Lättrullande däck med bra grepp för stadsmiljö och asfalt
  • Godkänt för elcyklar i hastigheter upp till 50 km/h
  • Punkteringsskydd med 1 mm kevlarrem för ökad hållbarhet och komfort
  • Reflexer på sidorna för maximal synlighet
  • Konstruktion anpassad för elcyklars högre hastigheter

Bontrager E6 Hard-Case Lite elcykeldäck finns i två storlekar – 27,5" x 2,4" och 700C x 50 mm. Båda storlekarna erbjuder ett robust punkteringsskydd med Hard-Case Lite-teknologi och ett slitstarkt 60 TPI-hölje som säkerställer hållbarhet och komfort. Däcken är designade för att möta elcyklisternas specifika behov och är godkända för hastigheter upp till 50 km/h. Med lättrullande mönster, god stabilitet och extra skydd mot punkteringar, passar dessa däck perfekt för både stadskörning och längre turer. Maximalt däcktryck är 50 psi (27,5") och 60 psi (700C), vilket ger en flexibel och pålitlig åktur under olika förhållanden.

Specifikationer:

  • Diameter: 27,5" / 700C
  • Bredd: 2,4" (27,5") / 50 mm (700C)
  • Punkteringsskydd: Hard-Case Lite
  • Kanttråd: Tråd
  • TPI: 60 TPI
  • Maxtryck: 50 psi (27,5") / 60 psi (700C)
  • Vikt: 1280 g (27,5") / 855 g (700C)
582258
10 objekt
601842133453
Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.