Styre Bontrager Bontrager Comp racerstyre

Styre Bontrager Bontrager Comp racerstyre

I lager
499,00 kr
Inkl. moms

Bontrager Comp racerstyre är designat för att ge en optimal kombination av komfort, prestanda och säkerhet. Med sin Endurance-geometri ger det en bekväm och stabil åkställning, perfekt för långa cykelturer eller intensiva spurter. Styret är tillverkat av hållbart 6061-T6 lättviktsaluminium, vilket ger styrka utan att kompromissa på vikten. Med en 10-gradig utvinkling och 4 cm bredare bock skapas mer utrymme för handlederna, vilket minskar belastningen. Styret är också kompatibelt med Clip-on Aerobar, vilket gör det mångsidigt för tempocykling. Lasermarkeringar säkerställer korrekt montering av bromshandtagen, och den kulpenade ytan bidrar till en längre livslängd. Detta racerstyre är perfekt för cyklister som söker hög komfort och stabilitet oavsett cykelstil.

Längd

 

Bontrager Comp racerstyre är ett utmärkt val för cyklister som söker komfort och stabilitet under både vardagscykling och tävlingsförhållanden. Styrets Endurance-geometri är speciellt utformat för att ge en bekväm och säker åkställning, perfekt för långa sträckor. Den 10-gradiga utvinklingen och 4 cm bredare bock skapar extra utrymme för handlederna, vilket gör det idealiskt för intensiva spurter. 6061-T6 lättviktsaluminium ger styrkan utan att kompromissa med vikten, medan den kulpenade ytan förlänger styrets livslängd.

Produktfördelar:

  • 10 graders utvinkling ger ett tryggt grepp och minskar belastningen på handlederna.
  • Kompatibilitet med Clip-on Aerobar gör det mångsidigt för tempocykling.
  • Lasermarkeringar hjälper till med korrekt montering av bromshandtagen för optimal kontroll.
  • Endurance-geometri för ökad komfort, idealiskt för långa turer och varierande cykelstilar.

Detta styre passar dig som söker en balanserad kombination av komfort, prestanda och säkerhet, perfekt både för nybörjare och erfarna cyklister.

53075
1 Produkt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.