Väska Bontrager Town Double dubbel sidoväska

Väska Bontrager Town Double dubbel sidoväska

I lager
849,00 kr
Inkl. moms

Bontrager Town Double är de perfekta sidoväskorna för cyklister som söker smidig, säker och lätt förvaring. Med sin unika universal bryggdesign passar de på de flesta pakethållare och sitter stadigt med hjälp av remmar och kardborreband. Väskorna är utrustade med praktiska ytterfickor och fack för enkel organisering och förvaring av dina tillhörigheter. De stora, åtdragbara facken gör packningen enkel, medan den hållbara och lätta konstruktionen är utformad för att klara dagligt slitage. Reflexdetaljer ökar din synlighet i trafiken för ökad säkerhet, och ett medföljande regnskydd håller dina saker torra i alla väder. För ännu smidigare användning kan väskorna kombineras med en MIK-adapter för kompatibilitet med MIK-pakethållare.

 

Bontrager Town Double är verkligen ett utmärkt val för cyklister som behöver extra förvaring och vill göra det smidigt att transportera saker på cykel. Här är några av de viktigaste fördelarna med dessa sidoväskor:

  1. Universal bryggdesign: Den unika bryggdesignen gör att väskorna passar på de flesta pakethållare, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för kompatibilitetsproblem med din cykel.

  2. Säker fastsättning: De medföljande remmarna och kardborrebanden säkerställer att väskorna sitter ordentligt på plats, vilket minskar risken för att de skulle lossna eller glida under cykelturen.

  3. Reflexmaterial: Snyggt integrerade reflexdetaljer ökar din synlighet i trafiken, vilket bidrar till en säkrare cykeltur, särskilt i mörker eller dåliga väderförhållanden.

  4. Stort och åtdragbart fack: De stora facken är lättillgängliga och håller sin form när du packar, vilket gör det enkelt att både lägga ner och ta ut dina saker.

  5. Organiserad förvaring: Med ytterfickor och olika fack kan du hålla din packning organiserad och enkel att nå. Perfekt för att förvara småsaker som nycklar, plånbok eller cykelverktyg.

  6. Lätt och hållbar konstruktion: Väskorna är byggda för att klara vardagens påfrestningar, vilket gör dem till ett bra alternativ för daglig användning.

  7. Regnskydd ingår: Ett stort plus är att ett regnskydd medföljer, vilket skyddar dina ägodelar från att bli blöta när vädret inte är på din sida.

  8. Kompatibilitet med MIK-adapter: Om du har en MIK-pakethållare, kan du använda en MIK-adapter (som säljs separat) för att fästa väskorna ännu smidigare.

Dessa funktioner gör Bontrager Town Double till ett pålitligt och funktionellt val för cyklister som vill ha lättåtkomliga och säkra sidoväskor för sina äventyr och vardagstransporter.

1048727
10 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.