• Ny
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue

Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue

Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
1 160,00 kr
Inkl. moms
Glasögon Bliz Matrix Neon Rose/Rose Violet Blue

 

Produktfördelar med Bliz Active Eyewear

CE-standard

Alla Bliz Active-produkter är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller de grundläggande hälso- och säkerhetskraven enligt EU-direktiven. En detaljerad bruksanvisning finns i produktförpackningen för din trygghet och vägledning.

100 % UV-skydd

Bliz Active Eyewear erbjuder effektivt skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar, vilket säkerställer att dina ögon förblir säkra under soliga förhållanden.

Okrossbar polykarbonatlins

Linserna är tillverkade av okrossbar polykarbonat, vilket gör dem tio gånger mer slagtåliga än traditionella plast- eller glaslinser. Detta material ger en hög skyddsnivå och långvarig hållbarhet.

Grilamid TR90

Bliz använder Grilamid TR90, ett högteknologiskt och flexibelt material som är extremt lätt och erbjuder överlägsen prestanda under alla väderförhållanden. Detta gör att glasögonen sitter bekvämt på plats, oavsett aktivitet.

Sammanfattning

Bliz Active Eyewear kombinerar säkerhet, komfort och hög prestanda. Med CE-märkning, 100 % UV-skydd, okrossbara linser och användning av Grilamid TR90-material är dessa glasögon ett utmärkt val för alla aktiva användare. Ge dina ögon det skydd de förtjänar och upplev skillnaden med Bliz!


ZB7004 700406 0-133

Bliz – Ett av Europas snabbast växande sportvarumärken nu hos Cykelmagneten

Bliz, grundat 2007 i Sverige, har snabbt blivit ett av Europas mest framgångsrika sportvarumärken. Med en imponerande meritlista inom längdskidåkning, inklusive flera olympiska guldmedaljer, erbjuder Bliz ett brett sortiment av sportglasögon, snögoggles och hjälmar för aktiva användare. Märket har vuxit snabbt och är nu en populär favorit bland både elitidrottare och vardagsmotionärer.

Skandinavisk design möter hög funktionalitet

Bliz produkter är skapade med en enkel filosofi: att kombinera stilren skandinavisk design med oöverträffad funktionalitet och prisvärdhet. Varje produkt är designad för att passa den moderna, aktiva livsstilen. Bliz riktar sig främst till så kallade "weekend warriors" – de som älskar att ge sig ut på cykelturer, vandra i bergen eller utmana sig själva i andra sporter under helgerna. Dessa personer uppskattar hög prestanda och kvalitet utan att kompromissa med priset.

Framtagna tillsammans med elitidrottare

Bliz har utvecklat sitt sortiment i nära samarbete med världens främsta idrottare. Denna samverkan garanterar att varje produkt, från sportglasögon till hjälmar, är optimerad för specifika sportkrav. Oavsett om du tävlar i en triathlon, cyklar på grusvägar eller springer i terräng, så erbjuder Bliz produkter som håller måttet. Modeller som Breeze, Matrix, och Fusion är utformade för att ge exceptionell prestanda och komfort.

  • Breeze: En lätt modell som passar perfekt för alla typer av sport och aktiviteter. Med justerbara delar kan du anpassa glasögonen efter dina behov.
  • Matrix: Med en bred cylindrisk synfält och smart ventilation ger Matrix en optimal sikt och komfort under intensiva aktiviteter.
  • Fusion: Designad för att maximera din prestation, med möjlighet att använda den i både fullram- och lättviktigt läge.

Snabb tillväxt och expansion

Bliz har på kort tid expanderat sin verksamhet till nya marknader. Under sitt lanseringsår fokuserade Bliz distribution på sportkanaler och genom att stärka relationerna med nuvarande kunder och partners. Idag distribueras Bliz över hela Europa och fortsätter att växa, nu också tillgängligt på Cykelmagneten.

Upptäck Bliz sportglasögon

Hos oss på Cykelmagneten hittar du Bliz sportglasögon – prestera på topp under dina äventyr, oavsett väder och miljö. Välj mellan olika modeller och anpassa dem efter dina sportaktiviteter. Med Bliz kan du alltid räkna med hög kvalitet, stilren design och oslagbar funktionalitet. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för framgång, oavsett vilken sport du ägnar dig åt!

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.