Korg Basil Lesto Bak MIK inkl adapterplatta Svart
Korg Basil Lesto Bak MIK inkl adapterplatta Svart
Korg Basil Lesto Bak MIK inkl adapterplatta Svart
Korg Basil Lesto Bak MIK inkl adapterplatta Svart

Korg Basil Lesto Bak MIK inkl adapterplatta Svart

I lager
699,00 kr
Inkl. moms

Basil Lesto MIK är den perfekta cykelkorgen för både herr- och damcyklar, designad för att monteras bak på pakethållaren. Tillverkad av hållbart finmaskigt stål och i en tidlös svart färg, erbjuder denna korg generös kapacitet för att förvara allt från jobbprylar till gymkläder, vilket gör den idealisk för dagliga ärenden och matinköp.

Med den förmonterade MIK-adapterplattan kan korgen enkelt klickas på och av pakethållaren, vilket gör det smidigt att ta med den in på kontoret eller i butiken. Korgen har måtten 32 x 41 x 27 cm och ett mjukt vikbart handtag för ökad komfort. Gör dina cykelturer både stiliga och praktiska med Basil Lesto MIK, en korg som verkligen förenklar vardagen.

 

Basil Lesto MIK är en funktionell cykelkorg designad för montering bak på pakethållaren, tillverkad av hållbart finmaskigt stål. I en tidlös svart färg passar denna stiliga korg både på herr- och damcyklar, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla cyklister. Med sin generösa kapacitet erbjuder korgen gott om utrymme för att förvara allt från jobbprylar till gymkläder, vilket gör den idealisk för dagliga ärenden eller matinköp.

Korgen är utrustad med en praktisk MIK-adapterplatta, vilket möjliggör enkel och snabb montering på din cykels pakethållare. Du kan lätt klicka av korgen när du vill ta med den in på kontoret eller till butiken. MIK-adapterplattan är kompatibel med de flesta pakethållare, inklusive elcyklar, vilket gör den till ett flexibelt alternativ för alla typer av cyklister.

Med måtten 32 x 41 x 27 cm och ett mjukt vikbart handtag är Basil Lesto MIK korg inte bara funktionell utan också bekväm att använda. Gör dina vardagsärenden enklare med denna avtagbara cykelkorg som kombinerar stil och praktiska egenskaper.

8770-3208-01
2 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.