• REA!
  • −20%
Hjälm Lazer Gekko Mips
Hjälm Lazer Gekko Mips
Hjälm Lazer Gekko Mips
Hjälm Lazer Gekko Mips

Hjälm Lazer Gekko Mips

I lager
639,20 kr 799,00 kr -20%
Inkl. moms
  • Lekfull hjälm för unga äventyrare. En hjälm för ungdomar, Gekko passar alla tack vare att den är lätt att dra på sig och att den är riktigt snygg. Superskön och lätt gör den perfekt för både stora och små äventyr.

 

Produktinformation

Gekko är hjälmen för ungdomar som cyklar överallt och som gör föräldrarna trygga i att deras barn är skyddade mot islag och vid en eventuell krasch. För att ge maximalt skydd är hjälmen tillverkad i högpresterande EPS-skum som effektivt dämpar islagskraften och hjälmen går även ner och täcker både bakhuvudet och sidorna av huvudet så att du kan känna dig säker när ditt barn är ute på äventyr. När det är varmt ute drar dom stora ventilationshålen in svalkande luft i hjälmen och med vadderade kuddar och en mycket lätt konstruktion blir hjälmen så skön att den knappt känns på huvudet. Autofit Retention System anpassas automatiskt till huvudet vilket gör att hjälmen snabbt och enkelt sitter perfekt och det stilrena utseendet gör att ditt barn kommer vilja använda hjälmen när dom är ute och cyklar med kompisarna. Gekko kan uppdateras med en LED-belysning i bak som gör att ditt barn syns i trafiken även när det är mörkt ute och den avtagbara skärmen skyddar mot bländande solstrålar som annars kan störa sikten.

Funktionalitet

  • Suveränt skydd på sidorna och i bak. Hjälmen går ner extra i bak och på sidorna vilket ger optimalt skydd vid en eventuell krasch.
  • Perfekt passform direkt. Autofit Retention System anpassas automatiskt till huvudet vilket gör att hjälmen snabbt och enkelt sitter perfekt. Systemet gör också att det finns plats att använda mössa under hjälmen när det är kallt ute.
  • Lätt. Gekko's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på huvudet.
  • Extra synlig. Köp till den passande bakbelysningen som lyser upp cyklisten i mörkret och gör det säkrare att cykla bland andra trafikanter.
  • En storlek som passar alla. Tillverkad att passa cyklister från 7-13 år och det flexibla passformssystemet utvidgas på ett säkert sätt så att hjälmen passar även när barnet växer.
  • Slipp bländande solstrålar. En avtagbar skärm gör att barnet slipper få solen i ögonen vilket gör cyklingen säkrare.

Produktdetaljer

Subdiscipline: Youth

Disciplin: Cykling

Gender: Unisex

Säsong: Året runt

Hjälmstorlek: One Size

Hjälmfärg: Blå/Yellow

Construction: In-moldHelmet

Fitting System: AutoFit System

Hjälmcertifiering: CE-CPSC

Helmets Model Name: Gekko

Helmets size in cm: 50-56

BLC22078884
11 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.