Cykel Crescent VALE 24 8-VXL, Vvart

Cykel Crescent VALE 24 8-VXL, Vvart

Kontakta butiken, tel: 0346-81610
5 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Vale 24″ är en fräck junior mountainbike med aluminiumram som påminner om dom fullstora MTB. Den dämpade SunTour-gaffeln förenklar hårda tag i ojämn terräng och gör körning över stock och sten till en barnlek!

 
Sugen på skogsäventyr? Vale 24" passar den yngre killen eller tjejen som längtar efter en mountainbike! Den dämpade SunTour-gaffeln förenklar hårda tag i ojämn terräng och gör körning över stock och sten till en barnlek! Ramen i aluminium har en geometri som liknar våra fullstora MTB. Växelgruppen har kvalitetskomponenter från Shimanos Acera-mix som med 8 växlar ger dig möjlighet till både branta lutningar och fartfyllda spurter. Vale har utvecklats med kvalité och säkerhet i fokus. Material och komponenter har valts för att tåla hårda tag i ett svenskt klimat, däcksidorna har fått reflexsidor för maximal synlighet. Skivbromsar fram och bak. Passar juniorer som är 130 - 150 cm.

puff_hogstakvalitet

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

 

 

YQC4683001
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.