Cykel Crescent Knytt 12 Röd

Cykel Crescent Knytt 12 Röd

I lager!
2 995,00 kr
Inkl. moms

En säker första cykel för den minsta cyklisten! Knytt är en tuff 12" barncykel i aluminium med rejäla stödhjul som kan monteras av. En miniatyr av Crescents större mountainbikes och samma höga kvalité som våra övriga cyklar.

 

SAMMANFATTNING

En säker första cykel för den minsta cyklisten! Knytt är en tuff 12" barncykel i aluminium med rejäla stödhjul som kan monteras av. En miniatyr av Crescents större mountainbikes och samma höga kvalité som våra övriga cyklar. Sadel och handtag i märket Spectra. Samtliga material är testade och godkända för kontakt med barns känsliga hud. Cykeln har kedjeskydd och ringklocka. När det går undan; bromsa farten med fotbroms, handbroms eller både och. Reflex fram och bak samt däck med reflexsidor för synlighet i mörker. En barncykel för cyklister som är 80 - 100 cm.

puff_hogstakvalitet

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

 

 

YPC4002002
2 objekt
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.