Crescent Svava Lila | 16 | Visa större

Crescent Svava Lila 16" 0-vxl

YOC4302602

Ny

Barncykel i glittrande lila med små stjärnor på.

Mer detaljer

2 995 kr Inklusive moms

Leverans: 1 till 6 veckor

Lägg till i önskelistan

Mer information

Den mjuka sadeln har fått mönster och hjulens fälgar en matchande färg. Däcken har reflexsidor för maximal synlighet. Likt alla våra barncyklar så är denna cykel byggt för maximal säkerhet och en hög kvalité som håller länge. Material och komponenter är valda för att tåla vårt svenska klimat. Från aluminiumramen med sin starka lack till rostfria ekrar och skruvar. Sadel och handtag är snälla mot barnets hud och REACH-godkända.

Cykeln har fotbroms bak samt handbroms. Fram sitter cykelkorg för små samlare och bak en pakethållare för bollen eller mjukisdjuret. Svava har lackade skärmar, kedjeskydd och stöd.

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel

Reviews

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Write a review

Crescent Svava Lila 16" 0-vxl

Crescent Svava Lila 16" 0-vxl

Barncykel i glittrande lila med små stjärnor på.

14 other products in the same category: