• −20%
Sadel Astute Italia Sealite Lime
Sadel Astute Italia Sealite Lime
Sadel Astute Italia Sealite Lime
Sadel Astute Italia Sealite Lime
Sadel Astute Italia Sealite Lime
Sadel Astute Italia Sealite Lime

Sadel Astute Italia Sealite Lime

I lager
1 840,00 kr 2 300,00 kr -20%
Inkl. moms

Sealite VT Triathlon Sadel av Astute® är det perfekta valet för triathleter som värdesätter komfort och prestanda. Med en trattformad skåra minskar sadeln trycket på känsliga områden, och den specialformade memory foam-dynan ger stöd under långa cykelturer.

Tillverkad av italiensk mikrofiber och ett hållbart nylon kolfiberskal, har den en asymmetrisk design och dränerande toppsystem för att hålla den torr och bekväm. Med en helkolfiberräls (7x9 mm) och måtten 138 x 250 mm erbjuder Sealite VT triathleter en optimal inställning och ergonomisk position.

Det italienska hantverket och den innovativa designen gör denna sadel till ett måste för cyklister som vill förbättra sin prestation. Upptäck Sealite VT hos Cykelmagneten.

 

Sealite VT Triathlon Sadel av Astute® är det perfekta valet för triathleter som söker en kombination av komfort och prestanda. Denna sadel är designad med fokus på triathlon och har en exklusiv form med en centralt justerad trattformad skåra. Den specialformade memory foam-dynan över nosen ger ett fantastiskt stöd under hela cykelturen.

Tillverkad av premium italiensk mikrofiber och ett nylon kolfiberskal, är sadeln både lätt och hållbar. Den asymmetriska bakre designen, tillsammans med det dränerande toppdesignsystemet, säkerställer att sadeln håller sig torr och bekväm även under svåra förhållanden. Den triathlon-specifika helkolfiberrälsen (7x9 mm) ger en bred offset för att hjälpa cyklister att hitta den perfekta inställningen framåt.

Med måtten 138 x 250 mm, är Sealite VT Triathlon-sadeln utformad för att ge en rund och ergonomisk sittposition, vilket är avgörande för att maximera prestanda under tävlingar. Upptäck hur Astute kombinerar italiensk stil och innovation för att skapa en sadel som verkligen gör skillnad i triathlon. Den är nu tillgänglig hos Cykelmagneten, där du kan investera i din cykelupplevelse.

Produktinformation

Produktnamn: Sealite VT Triathlon Sadel av Astute®
Kategori: Cykelsadlar
Varumärke: Astute Italia


Produktbeskrivning:
Sealite VT Triathlon-sadeln från Astute Italia är en perfekt kombination av teknik, komfort och stil, särskilt utformad för att möta de specifika kraven inom triathlon. Sadeln är konstruerad med en central funnel groove för att minska tryck på känsliga områden och förbättra komforten under långa cykelsträckor. Den bakre delen har en hexagonal form för extra stabilitet, och den extra stoppningen framtill ger optimalt stöd under intensiva cyklingar.

Nyckelfunktioner:

  • Draining Top Design System (D.T.D.S): Ett unikt dräneringssystem som effektivt avleder vatten med hjälp av ett specialutvecklat mikrofibermaterial.
  • Asymmetric Arch Design (A.R.D): En design för optimal sittposition, särskilt anpassad för triathlonspecifika utmaningar.
  • Integrerad karbonräls: För första gången erbjuder Astute en helintegrerad karbonräls som ger maximal justerbarhet och anpassning för djupa sittpositioner.

Egenskaper:

  • Hög kvalitet till ett överkomligt pris
  • Tillverkad av premium-material för lång hållbarhet
  • Anpassad för att möta dina exakta behov inom triathlon och cykling

Material:

  • Mikrofiber med hög vattenavvisande förmåga
  • Karbonräls för lägre vikt och bättre justeringsmöjligheter

Rekommenderad användning:
Perfekt för triathloncyklister som söker en sadel som kombinerar prestanda och komfort under intensiva tävlingar och träning.


Tillgänglighet:
Finns hos Cykelmagneten, där du kan hitta sadeln och andra Astute Italia-produkter anpassade för dina cykeläventyr.

Produktfördelar med Sealite VT Triathlon Sadel av Astute®

  1. Optimal Komfort:
    Den centralt placerade funnel groove designen minskar trycket på känsliga områden, vilket ger en bekvämare sittupplevelse under långa cykelturer.

  2. Innovativ Dränering:
    Draining Top Design System (D.T.D.S) ser till att sadeln hålls torr genom effektiv avledning av vatten, vilket är avgörande för triathloncyklister som ofta utsätts för olika väderförhållanden.

  3. Ergonomisk Design:
    Asymmetric Arch Design (A.R.D) bidrar till en mer optimal sittposition, vilket ökar effektiviteten och komforten under hela cykelturen.

  4. Justering och Anpassning:
    Den helintegrerade karbonrälsen erbjuder maximal justerbarhet, vilket gör det lättare för cyklister att anpassa sadeln efter sina individuella preferenser och behov.

  5. Hög Kvalitet och Hållbarhet:
    Tillverkad av premium-material, vilket ger en långvarig och slitstark produkt som tål påfrestningarna från triathlon och andra cykelaktiviteter.

  6. Stilren Estetik:
    Astute Italiens fokus på design ger en snygg och modern look, vilket gör sadeln till ett attraktivt tillägg till vilken cykel som helst.

  7. Handgjord Kvalitet:
    Varje sadel tillverkas för hand i Italien, vilket säkerställer att varje produkt är av högsta kvalitet och möter cyklisters krav på både stil och funktion.

Sammanfattning:
Sealite VT Triathlon Sadel från Astute Italia är designad för att ge triatleter den komfort, prestanda och stil de behöver för att lyckas i sina tävlingar. Med fokus på innovativa lösningar och högkvalitativa material, är denna sadel ett utmärkt val för cyklister som vill ha det bästa i sin utrustning.

1706191515679
1 Produkt

Astute Italia förenar italienskt hantverk med modern design för att skapa högkvalitativa cykelsadlar. Med fokus på ergonomi och komfort riktar sig varumärket till både hobbycyklister och professionella atleter. Deras produkter är handgjorda i Italien och kombinerar funktionalitet med stil.

Upptäck Astute Italia och deras imponerande utbud hos Cykelmagneten, där kvalitet och innovation går hand i hand.

Upptäck Astute-sadlar, där italienskt hantverk och innovativ design skapar cykelsadlar av högsta kvalitet. Varje sadel är fokuserad på prestanda, perfekt för tävlingscyklister och amatörer. Hitta din Astute-sadel hos oss.

Upptäck Astute-sadlar, där italienskt hantverk och innovativ design skapar cykelsadlar av högsta kvalitet. Varje sadel är fokuserad på prestanda, perfekt för tävlingscyklister och amatörer. Hitta din Astute-sadel hos oss.

Upptäck Astute-sadlar, där italienskt hantverk och innovativ design skapar cykelsadlar av högsta kvalitet. Varje sadel är fokuserad på prestanda, perfekt för tävlingscyklister och amatörer. Hitta din Astute-sadel hos oss.

Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.