Skinrepair Assos

Hudsalva Skinrepair Assos, 75ml

I lager
199,00 kr
Inkl. moms

Gel som lugnar huden efter långa turer eller för känslig hud. Formeln är baserad på naturliga ingredienser och innehåller inga färgämnen, parfym eller konserveringsmedel. Lämplig för både män och kvinnor och för alla hudtyper.

 

Assos Skin Repair Gel


- Gelen motverkar irritationer

- Appliceras på utsatta områden efter träning

- Områdena ska vara torra och rena när gelen används

- Innehåller ej färgämnen, parfym eller konserveringsmedel.

- Kan användas både av kvinnor och män oavsett hudtyp.

- Innehåller 75 ml.

3517140000
5 objekt
Mer Om Assos

 .

Historien om Assos sträcker sig tillbaka till 1976, då företaget grundades av Tony Maier-Moussa i schweiziska Lugano. Namnet "Assos" härstammar från den grekiska staden Assos, känd för sin rika historia och vackra omgivning. Från början fokuserade man på tillverkning av cykelkläder med hög kvalitet och innovativa material, och företaget blev snabbt känt för sin banbrytande teknologi och sitt engagemang för att uppfylla cyklisternas behov.

 

Under de tidiga åren lanserades flera banbrytande produkter som revolutionerade cykelklädindustrin. Bland dessa var den första syntetiska cykeltröjan, som ersatte den traditionella ulltröjan och erbjöd överlägsen komfort och prestanda. Varumärket var också en pionjär inom användningen av lycra-material i cykelkläder, vilket ledde till ökad elasticitet och bättre passform.

 

Under årens lopp har Assos fortsatt att driva innovation inom cykelklädsbranschen genom att införa nya tekniker och material. Företaget har också utökat sitt sortiment för att inkludera allt från cykeltröjor och bibs till handskar, mössor och andra tillbehör.

 

Ett nära samarbete med professionella cyklister har säkerställt att produkterna uppfyller de högsta kraven på prestanda och komfort. Genom att lyssna på feedback från cykelproffs har man kunnat förbättra och finjustera produkterna för att möta de unika behoven hos cyklister i alla discipliner och på alla nivåer.

 

Idag är Assos känt över hela världen för sin för höga kvalitet, innovation och prestanda. Med en stark historia av banbrytande teknik och en passion för cykling fortsätter man att vara en ledande aktör på marknaden och en favorit bland cyklister världen över.

 .

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.