Marlin

Visar 1-15 av 15 objekt

Marlin är en riktig MTB - Funkar i tuff terräng & är redo för äventyr, antingen du utforskar singletrack eller navigerar genom stadsdjungeln.  

Ny geometri, mer kapabel än någonsin, idealisk för att bygga upp självförtroendet & därmed bli ännu snabbare. Med en lätt aluminiumram som är robust nog att klara det mesta & fästen för pakethållare och skärmar gör det lätt att montera alla tillbehör som du vill ha för att kunna använda den som både pendlings- och terrängcykel. 

Marlin-modellerna i ramstorlekarna XXS och XS har ett format överrör och en lägre överrörshöjd för att det ska vara lättare för kortare cyklister att sitta upp och av

Som USAs största cykelvarumärke har Trek sedan 1976 varit hängivna till innovation, kvalitet och rolig cykling. Trek Bicycle Corp med varumärkena TREK och Bontrager är idag världens näst största företag i cykelbranschen och det företag som av många anses vara teknikledande och det företag som investerar mest i forskning och produktutveckling i den egna anläggningen i USA. TREK tillverkas i egna anläggningar i USA, Tyskland och Taiwan. Trek äger en mängd patent från egen forskning som används främst inom kolfibertillverkning, länkage på heldämpade cyklar och aerodynamik på hjul. 

Trek var det första företaget som i stor skala och med framgång använde kolfiber i ramar och anses vara pionjären på området fram till idag. Denna teknik gav också hittills oslagna framgångar i Tour de France med 9 segrar totalt, mer än någon annan tillverkare. Trek har cyklar för allt, med en produktmix som innehåller allt från de minsta barncyklarna över brukscyklar för vardagen till extrema cyklar för triathlon.

Trek bygger cyklar för att de ska hålla och till varje Trek följer löftet att man tar hand om din cykel och gör det som behövs. De utsätts för brutala prövningar i några av världens tuffaste testlabb. Med varje cykel följer därmed lösningen på några av mänskligheten mest komplexa problem och även den kanske bästa livstidsgarantin i branschen.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.