Trek Madone

Visar 1-7 av 7 objekt

Den ultimata supercykeln - Trek Madone. Bekväm, lätt & framförallt grymt snabb. Byggd med en ram i 800 Series OCLV Carbon och den helt nya IsoFlow-tekniken som bidrar till de optimal aerodynamik, minskar vikten och jämnar ut vägen.

Prioriterar du hastighet & vill ha Treks bästa aerodynamiska ram med en elektronisk drivlina som är exakt & snabb snabb under alla förhållanden? Är tävlingar det viktigaste för dig och vill du vinna? Nya Trek Madone SLR är allt detta: Treks bästa och lättaste aerodynamiska tävlingscykel någonsin - med den helt nya aerodynamiska komforttekniken IsoFlow och utrustad med de bästa komponenterna!

Trek Madones magi är balanserad cykelkänsla. Aerocyklar upplevs ofta som hårda och styva, vilket går ut över körkänsla, väghållning och komfort. Madone har aerodynamik i toppklass, samtidigt som den behärskar kullerstenar, branta stigningar och snabba nedförsbackar - Den ultimata supercykeln!

Teknik

Lätt ram i Treks bästa kolfiber, 800 Series OCLV Carbon, med nya aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformer, en aerodynamisk och vägutjämnande IsoFlow-teknik samt dold vajerdragning.

Därför kommer du att gilla den.

IsoFlow-tekniken flexar sadelmasten för att ge en bekvämare cykel, bättre aerodynamik och lägre vikt

800 Series OCLV Carbon är den lättaste komposit som vi någonsin har tillverkat och den gör Madone snabbare i alla typer av terräng, under alla omständigheter

Djupa kolfiberfälgar bidrar till att minska luftmotståndet så att du kan hålla högre hastighet och tävla om pallplatserna

Madones Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett riktigt konstverk

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.