Cykelhållare Thule Hang On 3 cyklar Silver/Svart

Cykelhållare Thule Hang On 3 cyklar Silver/Svart

I lager
2 299,00 kr
Inkl. moms

Cykelhållare för montering på dragkrok. Klarar upp till 3 cyklar. Ihopfällbar för att ta liten plats. Går att fälla så bagageluckan kan öppnas på en kombibil.

 
972000

Varumärket erbjuder ett brett utbud av cykelvagnar och cykelhållare för att möta olika behov och äventyr. Cykelvagnar designade för att ge säkerhet och komfort för barn och last under cykelturer. Med robust konstruktion och ergonomisk design gör deras cykelvagnar det enkelt att ta med sig barn, hundar eller last på cykelturen.

När det gäller cykelhållare erbjuder man olika modeller för olika fordonstyper, från personbilar till SUV:ar och lastbilar. Cykelhållarna är erkänt säkra, stabila och enkla att använda. Med funktioner som justerbara spännband, vinklingsbara armar och snabbkopplingssystem möjligjör hållarna bekväm och säker transport av cyklar.

Utöver cykelvagnar och cykelhållare tillhandahåller man divers tillbehör och utrustning för cykling eller utomhusaktiviteter, såsom takboxar, takräcken och lastkorgar. Med en lång historia av innovation och hög kvalitet fortsätter Thule att vara ett pålitligt val för äventyrliga cyklister och utomhusentusiaster världen över.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.