• REA!
  • −30%
Byxa lång GORE® Oxygen WINDSTOPPER® Softshell...

Byxa lång GORE® Oxygen WINDSTOPPER® Softshell Bib-tights

I lager
1 399,30 kr 1 999,00 kr -30%
Inkl. moms

Värme, komfort och skydd. Dessa bib-shorts har rubbet. Borstad insida ger utmärkt värmeisolering för musklerna så att du känner dig varm längre.

Storlek

 

Oxygen-sätesdyna (2-delad densitet)

Oxygen-sätesdynan har utformats för långdistanscykling (4 timmar). Den består av ett revolutionerande material i två lager som ger maximal svetthantering, utmärkt andningsförmåga och naturligt antibakteriella egenskaper. Dynans mittkanal har utformats för att stödja den manliga anatomin, lindra domningskänslor och öka blodcirkulationen.

Detta inlägg med hög densitet fokuserar på de främsta belastningsområdena och ger maximalt med skydd och stöd. Det har även perforerat skum med öppna celler och hög densitet som gör att det andas bra och torkar snabbt.

GORE OXYGEN
För den hängivne, resultatinriktade landsvägscyklisten som cyklar långa distanser. OXYGEN-produkterna ger en tight passform för optimal aerodynamisk prestanda. De har en högfunktionell design, står sig väl i alla väder och är så högpresterande att du kan fortsätta cykla oavsett vad vädrets makter utsätter dig för.

gore windstopper logo


WINDSTOPPER® Soft Shell

Gores Windstopper-material är helt vindtätt och har maximal andningsförmåga i kombination med ett mjukt mellanlager och vattentätt membran. WINDSTOPPER® Soft Shell håller dig bekväm och ger dig den rörelsefrihet du behöver för att prestera i en mängd olika cykelaktiviteter oavsett väder.

WWOXMP990007
1 Produkt
4017912509770
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.