• REA!
  • −20%
Hjälm Lazer Z1 Mips Vit/Silver
Hjälm Lazer Z1 Mips Vit/Silver
Hjälm Lazer Z1 Mips Vit/Silver
Hjälm Lazer Z1 Mips Vit/Silver

Lazer Z1 Mips

I lager
1 919,20 kr 2 399,00 kr -20%
Inkl. moms

Lazer Z1 erbjuder lätthet, bekväm passform, ventilation, ett valfritt aeroskal och ett förbättrat sidoimpakt-skydd. Det är den lättaste hjälmen Lazer någonsin gjort utan att offra stil, säkerhet eller komfort.

Storlek

 

Vikt: 190 gram.

BLC2167881214
2 objekt
5420078812155
Läs mer

År 1919 vann Henri Van Lerberghe Flandern Runt, cyklade solo från start till mål. Innan han nådde mållinjen på velodromen i Gent, stannade han till för att dricka några öl. När han passerat mållinjen uppmanade han publiken att åka hem, eftersom han redan låg en halv dag före huvudklungan. Samma år grundades Lazer, och precis som Henri ligger företaget före klungan. Företaget är branschledande inom design, innovation, säkerhet och teknik. När man började tillverka hjälmar för nästan 100 år sedan var världen annorlunda. Då var det läderkepsar och stålcyklar som korsade kullerstensgatorna i Belgien. Skillnaden mot dagens lätta, justerbara, välventilerade och snygga hjälmar är enorm. 

Sedan dess är uppgiften och syftet att skapa nutidens mest sofistikerade produkter. Produkter som är resultatet av nästan ett sekel av erfarenhet, passion och engagemang. Ambitionen är att alltid efter att skapa den perfekta kombinationen av design, komfort, säkerhet och teknik. Alla produkter designas i Belgien och säljs i över 50 länder. Men man har aldrig glömt sina rötter. Man använder fortfarande sina produkter på samma kullerstensgator, och precis som förr strävar man efter att förbättra och skapa det man själva vill använda. För Lazer är passion, prestanda och cykelglädje.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.