• REA!
  • −20%
Hjälm Lazer Tonic Mips Gul

Lazer Tonic Mips Fashgul

I lager
799,20 kr 999,00 kr -20%
Inkl. moms

Suveräna detaljer till ett lågt pris. Med Tonic MIPS får du en välpresterande hjälm till ett suveränt pris. Perfekt för landsvägscyklister som vill känna sig säkra på vägarna utan att behöva råna en bank.

Storlek
 

Funktionalitet

  • Suveränt skydd med MIPS. MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  • Skön och ventilerande. 28 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.
  • Perfekt passform. TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln.
  • Lätt. Tonic MIPS's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.

Produktinformation

Suveräna detaljer till ett lågt pris. Med Tonic MIPS får du en välpresterande hjälm till ett suveränt pris. Perfekt för landsvägscyklister som vill känna sig säkra på vägarna utan att behöva råna en bank.

Tonic MIPS är en prisvärd, lätt och tävlingsinspirerad landsvägshjälm som levererar så mycket bättre än vad man kan tro. Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet, detta ger dig en säker hjälm som är så pass lätt att den knappt känns på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och vadderade kuddarna gör att hjälmen sitter skönt. TS+ Turnfit System ger säker passform som håller även på långa pass och som är lätt att justera även när du sitter på cykeln.

BLC2177883223
5420078832238
Läs mer

År 1919 vann Henri Van Lerberghe Flandern Runt, cyklade solo från start till mål. Innan han nådde mållinjen på velodromen i Gent, stannade han till för att dricka några öl. När han passerat mållinjen uppmanade han publiken att åka hem, eftersom han redan låg en halv dag före huvudklungan. Samma år grundades Lazer, och precis som Henri ligger företaget före klungan. Företaget är branschledande inom design, innovation, säkerhet och teknik. När man började tillverka hjälmar för nästan 100 år sedan var världen annorlunda. Då var det läderkepsar och stålcyklar som korsade kullerstensgatorna i Belgien. Skillnaden mot dagens lätta, justerbara, välventilerade och snygga hjälmar är enorm. 

Sedan dess är uppgiften och syftet att skapa nutidens mest sofistikerade produkter. Produkter som är resultatet av nästan ett sekel av erfarenhet, passion och engagemang. Ambitionen är att alltid efter att skapa den perfekta kombinationen av design, komfort, säkerhet och teknik. Alla produkter designas i Belgien och säljs i över 50 länder. Men man har aldrig glömt sina rötter. Man använder fortfarande sina produkter på samma kullerstensgator, och precis som förr strävar man efter att förbättra och skapa det man själva vill använda. För Lazer är passion, prestanda och cykelglädje.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.