Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus, 700x35c (37-622)

Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus, 700x35c (37-622)

I lager
369,00 kr
Inkl. moms

Detta Schwalbe Delta Cruiser är ett uppdaterat och förbättrat däck. Däcket har 3 mm PunctureGuard punkteringsskydd, Twin däcksidor och är producerat i en SBC gummiblandning, vilket är allt du behöver för ett optimalt däck med bra egenskaper.

 

Användning


Delta Cruiser-däcket används primärt till daglig cykling på hårda underlag, som asfalt, och är ämnat till vanliga City Bikes, trekking bikes och shoppingcyklar. Om du, precis som många andra, är trött på punkteringar, så är detta cykeldäck en bra lösning, eftersom det har ett 3 mm tjock skyddsinlägg. Däck med denna typ av punkteringsskydd är bekvämare att köra på än däck med 5 mm punkteringsskydd, som är mycket styvare.

Specifikationer

- Färg: Svart med reflexsidor
- Vikt: 775 gram
- Storlek 700x35c (37-622) 28 x 1,40
- Däcktyp: Tråddäck
- 3 mm Puncture Guard punkteringsskydd
- SBC Basic Compound gummiblanding
- Hölje: Twin däcksidor
- 50 EPI (Ends Per Inch) Ändar per tum
- Däcktryck 4,0 - 6,0 BAR/55 - 85 PSI

Kvalitetsnivå
Schwalbe Delta Cruiser Plus-däcket är otroligt enkelt att montera och det sitter perfekt på ditt hjul. Om du jämför detta däck och dess trådar (EPIS) per tum, så anger Schwalbe endast antalet i det ena lagret i däcket, medan övriga konkurrenter anger trådar (TPI) i alla tre lager. Därmed ska du multiplicera Schwalbes antal med 3, för att jämföra dessa tal.

Underhåll
Schwalbe rekommenderar att du håller rätt däcktryck, som ger en längre levnadstid på däcket, så se till att det är pumpat inom det tryck vi angett. Däcktrycket bör kontrolleras ca var tionde dag.

11101077
15 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.